Badrumsrenovering Frölunda

Badrumsrenovering Frölunda

badrumsrenovering frölunda

Renovering av badrum i Frölunda.
Efter att vi renoverat badrum hos kundens granne gick vi över till kunden och påbörjade deras badrumsrenovering. Kunden var välplanerad och hade klart för sig allt från kakel till badrumsinredning, kunden hade även 3D ritning på hur badrummet skulle se ut. Genom att ha 3D ritning blir det lättare att förstå kunden och att komma till kundens vision. Flesta leverantörer av kakel, klinker och badrumsinredning kan hjälpa er med att rita en 3D ritning.

badrumsrenovering frölunda

Efter rivningen av badrummet kom elektrikern Dick på ett första besök och gjorde ett förarbetet vilket bestod av att dra om elen till badrummet. Spotlights, sidåbelysning, golvvärme, strömbrytare och uttag var betämt till badrumsrenoveringen. Rörläggare kom som planerat efter att elektrikern färdigställt sitt arbete och utförde sitt förarbete av vvs.

badrumsrenovering-fiskebäck-9

Vitt matt 25×40 kakel valdes till 3 väggar vilket ger ett fräsch intryck. Valet för klinker blev en 30×30 brun klinkers platta som också kaklades upp på den 4:e väggen och blev en fondvägg. I duschen valde kunden även en blå mosaik. Valet av kakel, klinkers och mosaik var väl genomtänkt och kundens känsla för färg och form kom till uttryck.

badrumsrenovering frölunda

Efter att badrumsinredningen monterats på plats och elinstallationer samt vvs installationer färdigställdes var det kunden tur med att inreda badrummet. Detta gjordes med stor känsla och kunskap och resultatet blev snyggt!

badrumsrenovering frölunda