Om oss

 

Specialister på badrumsrenovering

Hos oss blir drömmen till verklighet. Det skall kännas tryggt hela vägen när du renoverar ditt badrum. Tid, kvalitet och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet. Vi håller vad vi lovar. Vi är ett Göteborgsbaserat företag som är specialiserade på renovera badrum. Badrumsfixaren i Göteborg AB är ett kreativt företag med ett sammansvetsat team av hantverkare med mycket bred kompetens. Vi ger dig en kostnadsfri offert och ett fast pris på din badrumsrenovering.
Av oss får du en tidplan – som vi håller.

Att besluta sig för att renovera badrum är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Därför arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just din badrumsrenovering. Vi på Badrumsfixarna.org kan det här med att renovera badrum, vi har gjort detta i många år och har kunskapen och erfarenheten.

Förutom att lägga kakelplattor eller klinkers har vi även en detaljfokus som ger det lilla extra. Vi kan förverkliga dina badrumsdrömmar med skräddarsydda och behovsanpassade lösningar utan att ge avkall på design, funktion och kvalitet. Är du osäker på vilket badrum som passar dig? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

 

En kontakt – färdigt badrum

Som kund hos oss behöver du bara ha kontakt med ett företag genom hela arbetet eftersom att vi tar hela ansvaret för den fullständiga renoveringen. För er innebär detta: en kontakt för alla frågor, inget mer letande efter olika entreprenörer, inga tidsplaneringar, mm.

 

Behörighet – Garanti – Fasta priser

Vi är behöriga att utföra tätskiktsarbeten enligt branschorganisationen Boverkets Byggregler BBR och Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum BBV. Vi lämnar garanti på utfört arbete och har alltid fasta priser. Som kund hos oss har du gjort ett tryggt val! Förutom att vi är ett behörigt företag när det gäller våtrumsarbeten är vi också försäkrade hos Trygghansa.

 

Nöjda Kunder

Att renovera badrum är vår specialitet, att du blir 100% nöjd är vår målsättning. Vårt mål är att erbjuda god service och att slutresultatet av det renoverade badrummet tillfredsställer alla dina krav.