Badrumsrenovering Billdal

Badrumsrenovering Billdal

badrumsrenovering billdal

Badrumsrenovering i underbara Billdal i ett fantastiskt hus från 1800-talet med mycket karaktär. Huset är omringat av en vacker och samtidigt välplanerad trädgård vilket ger hela omgivningen runt huset en känsla som tagen från en scen från Bergmans "Smöltronstället". Kunden ville renovera badrummet på övervånningen som har en golvyta på 15 kvm. Kunden ville dock behålla husets charm och detta lyckades vi med genom att utföra en smakrik badrumsrenovering.

badrumsrenovering billdal

Vi började med att täcka ytan vi skulle röra oss på med täckpapp. Detta gör vi naturligtvis med alla våra badrumsrenoveringar men här visste vi att det skulle bli mer dammigt och smutsigt. Efter den dammiga och stora rivningen började vi med att förstärka väggar och golv med nya reglar då vissa av husets gamla reglar och plankor hade börjat ta stryk av alla husens år.

badrumsrenovering billdal

Vi rev även det tidigare taket och höjde upp taket så mycket vi kunde och tog fram husets bjälkar. Bjälkarna målades vita på kundens begäran och grov plankor monterades som det nya taket samt på en del av väggarna på badrummet.

badrumsrenovering billdal

Kunden valde ett vit kakel som har en design som ett "äldre" kakel på väggarna detta medvetet för att behålla husets charm. På golvet valde kunden ett större klinkers i natursten. Badrumsinredningen var mestadels Aspen, vilka smälte in perfekt. Denna badrumsrenoveringen var väldigt genomtänkt och planerad vilket är BRA. En sak att tänka på är att när man väljer kvalitets inredning som Aspen, Svedberg, INR osv är att beställa dessa i god tid då dessa oftast har en lång leveranstid.

badrumsrenovering billdal

Badrumsrenovering var ett nöje, sedan får vi tacka kunden för ett bra sammarbete! Och som alltid blev resultatet fantastiskt.