Badrumsrenovering Partille

Badrumsrenovering Partille

badrumsrenovering-partille-2b

 

Badrumsrenovering av ett radhus på Smedjegårdsvägen i det familjevänliga området Lexby i Partille. Kunden valde att totalrenovera både badrummet på övervåningen och gästtoaletten på undervåningen. Vi valde att börja med att renovera badrummet på övervåningen först. Badrummet var från 60-talet och har inte renoverats tidigare. Efter att vi rivit  badrummet förstärkte vi väggarna med reglar. Då kunden valde en väggnära brunn av märket Blucher vilken även är helt rostfri fick vi flytta brunnen från tidigare position till väggen längst in i badrummet. Detta krävde yrkesskicklighet men även noggranhet, vilket resulterade i ett fantastiskt slutresultat. Vi fortsatte med att lägga elslinga samt armerad golvet och gjuta golvet med fiberförstärkt flytspackel. 

badrumsrenovering-partille-4

På kundens begäran drog vi infällda rör i hela badrummet till skillnad från tidigare då rören var utanpåliggande. Detta gjorde badrummet mer "stilrent". Vi valde att gipsat hela badrummet med LUX ELEMENTS våtrumsskivor och fuktspärra med MAPEI VR DUKBASERAT SYSTEM. Kunden valde kakel och klinkers själv, och valde samma färg på golvplattorna och på ena väggen vilket ger ett intryck att golvet "fortsätter" på väggen, men ger även en fondvägg. Två stilrena handukstorkar installerades på långväggen intill duschen.

badrumsrenovering-partille-2

Vi sänkte även tak och monterade samt installerade 6st LED spotlights och en dimmer. Resultatet blev en fin och balanserad belysning men kan även kombineras med belysningen i spegelskåp dessutom får badrummet även ett naturligt ljusinsläpp genom takfönstret. 

badrumsrenovering-partille-8

Efter montering av badrumsinredningen genomförde vi med kunden en besiktning och bestämde oss för att fortsätta på badrummet på undervåningen.

Vi vill även tacka för det sammarbete vi hade med hela familjen!