Badrumsrenovering Pixbo

Badrumsrenovering Pixbo

badrumsrenovering pixbo

Badrumsrenovering i natursköna Pixbo. Efter att fuktskada i ett badrum på källarplan upptäkts valde kunden att åtgärda detta genast genom att renovera badrum. Badrumsrenoveringen var av luxigare sort. Hela projektet var väldigt genomtänkt och planerat. Allt från badrumsinredning till kakel och klinkers. Kaklet hade kunden kommit i kontakt med något år tidigare i Norge. Vilket vi efter mycket letande hittade hos en av våra leverantörer.

badrumsrenovering pixbo

Badrumsinredningen kommer från bland annat Japan, Sverige och Danmark. Det är väldigt skönt när man har en sådan välplanerad kund.

badrumsrenovering pixbo

Vi började med att demontera all tidigare badrumsinredning. Därefter fortsatte vi med att riva all ytskikt och med bilning av golv. Vi förstod tidigt under bilnings arbetet att vi skulle få bila mycket mer än tänkt, hela ca 30-40cm fick vi bila. Kunden valde en väggnära brunn av märket Unidrain vilket bidrog till ytterligare bilning.

badrumsrenovering pixbo

Nya väggreglar monterades. Rörläggarna drog infällda vattenrör. Elektrikerna drog el till utvalda positioner. Våtrumsgips monterades och därefter fortsatte vi med flytspackling av golvet. Efter montering av tätskikt började vi med plattsättningen. Kaklet och klinkers var av hög kvalitet och ibland förstår man direkt varför något kostar mer. Efter slutmonteringen bokade vi tid för en besiktning därefter överlämnades nycklar och vi fick en nöjd kund! Resultatet talar för sig självt.

badrumsrenovering pixbo