Badrumsrenovering Mölnlycke II

Badrumsrenovering Mölnlycke

Badrumsrenovering Mölnlycke

Renovering av badrum i Mölnlycke

100% nöjda kunder är ett av våra mål. Efter att vi renoverat ett större badrum tvärs över gatan hos grannen valde även denna kund att vi skulle utföra en badrumsrenovering hos dem. Många av våra jobb får vi genom referenser och det betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter professionalism. Att ge allt vi har, lyssna på kunden, förklara och att utföra fantastika jobb är ledord för vårt sätt att arbeta.  

Badrumsrenovering Mölnlycke
Svedberg handdukstork

Kunden ville ha ett stilrent badrum med vitt kakel på väggarna och svart på golv. Trotts ytan valde kunden att ha dusch och badkar med att bygga en kort skiljesvägg mellan dessa. Vi presenterade förslag att även ha mosaik på vägg så att det inte blir för sterilt vilket kunden också gjorde. Kunden valde sedan en svart moasik som kommer till utryck.

Badrumsrenovering Mölnlycke
Tapwell duschset

Infällda rör valdes att monteras och installeras. Detta gör badrummet fräschare, större men det blir även lättare för att underhålla.

Badrumsrenovering Mölnlycke
Svart klinkers, granitkeramik

Svart klinkers i granit valdes. Vad är granitkeramik då? Granitkeramik pressas av finmalda porslinsleror under högt tryck och bränns i extra hög temperatur. Resultatet blir extra hög hållfasthet och mycket låg fuktabsorbtion, vilket bland annat gör dem frosttåliga. De kan alltså läggas både ute och inne. Plattorna kan tillverkas i mycket stora format och är exakt kantskurna, vilket medger läggning kant i kant eller med extra smala fogar. Plattorna kan vara polerade och helt genomfärgade, eller glaserade i dekorativt syfte. Namnet granitkeramik har inget med naturstensmaterialet granit att göra, utan syftar mer på plattornas extra hårdhet.

Badrumsrenovering Mölnlycke

Kunden valde spotlights som takbelysning och sidobelysning valdes ovanför spegel. Spotlights fördelar ljuset på ett bra sett och i kombination med sidobelysningen samt ljusinsläppet från fönstret är detta ett badrum med bra ljus som man kan kombinera efter val.

 

Post navigation