Badrumsrenovering Björkekärr

Badrumsrenovering Björkekärr

badrumsrenovering björkekärr

Lyxigare renovering av badrum och toalett i Björkekärr
Det stressas alldeles för mycket idag. Vi flänger mellan arbete, hämtning på förskolan, fritidsaktiviteter, utvecklingssamtal i skolan och gymmet. Det finns familjer där de vuxna inte ens hinner ses, annat än i dörren när man kommer hem eller är på väg någonstans. Förstår ni då också kopplingen mellan stress hos föräldrar och överstressade barn i exempelvis skolan? I en värld med allt mer uppskruvat tempo är det livsviktigt att unna sig en paus ibland och ta hand om sig själv. Förståelse för hur lugn och ro i en avslappnad människa påverkar både den egna personen, barnen och hela familjen på ett positivt sätt.

badrumsrenovering björkekärr

Kunden valde att göra en dyrare och lyxigare badrumsrenovering. Allt från val av kakel och klinkers till badrumsinredning var av den dyrare sorten. Kaklet var beställningsvara och fick beställas i god tid. Badrumsinredningen bestod av produkter från bland annat; Dansani, Tapwell, INR, Smedbo, Nordhem, Duravit, Unidrain och Damixa. Alla dessa kombinerade i modern stil vilket ger en spakänsla.  

badrumsrenovering björkekärr

Kunden valde att inte ha en tröskel mellan badrum och toalett utan enbart en dörr då hon var ute efter ett "cleant golv" och då hon köpt ett väldigt dyrt klinker ville hon inte att en tröskel skulle förstöra känslan hon var ute efter. Toaletten har det inte heller sparats i utan även detta utstrålar lyx.

badrumsrenovering björkekärr

El driven golvvärme installerades. Kunden valde spotlights både badrum och toalett som takbelysning i kombination med sidobelysning samt naturligt ljusinsläpp från takfönster. Infällda rör blev valet när det gäller vvs vilket gör badrum mycket snyggare men underlättar också städningen. Efter lyxrenoveringen av badrum och toalett fortsatte vi med lyxrenovering av kök hos kunden.