Badrumsrenovering Fiskebäck

Badrumsrenovering Fiskebäck

badrumsrenovering fiskebäck

Badrumsrenovering i familjevänliga Fiskebäck. Efter några år planering valde kunden att tiden var inne för att renovera badrummet. Allt var noga planerat från val av kakel och klinkers till badrumsinredning. 

badrumsrenovering fiskebäck

Vi började renoveringen genom att demontera den befintliga badrumsinredningen. Därefter fortsatte jobbet med rivningsarbetet. Vi täckte upp ytan vi rörde oss på med täckpapp samt "blixtdoor" för att förhindra dammspridning som uppkommer under en badrumsrenovering. Kunden valde en väggnära brunn (hörnmodel) så vi fick bila och förbereda för denne till dess tänkta position.

badrumsrenovering fiskebäck

Kunden valde även golvvärme vilket ger en ytterliggare "lyxkänsla". Efter att vi gjutit golvet och tätskikt monterats började kakelsättningen. Kaklet som valdes blev ett ovanligt kakel med ett vackert mönster. Kakel mönstret krävde extra noggranhet av plattsättaren, vilket vi utförde med ett fantastiskt resultat.

badrumsrenovering fiskebäck

Kunden valde även spotlights. Vi rev det tidigare taket, drog fram el till spotlights, gipsade om, spacklade och målade taket samt installerade spotlights. Vi monterade samt installerade även en fuktstyrd fläkt.

badrumsrenovering fiskebäck

Till sist återstod monteringen av all badrumsinredning vilket vi gjorde under den sista dagen. Därefter överlämnades våtrumsintyg, nycklar och kortet till återvinningscentralen. En intressant badrumsrenovering som lämnade intryck på oss. En vilsen varg som terroriserade området, trevliga kunder blev en rolig badrumsrenovering.